Universele werkplaats met veel ervaring

Universele werkplaats met veel ervaring

Motorhuis Bakker beschikt over ervaren monteurs en de modernste apparatuur

Onderhoud

Onderhoud

Laat je motor onderhouden door onze ervaren monteurs
Schadeherstel en garantie

Schadeherstel en garantie

Wij zorgen ervoor dat je motor snel weer tiptop in orde is!
Winterbeurt en stalling

Winterbeurt en stalling

Motoronderhoud en reparatie door professionele motormonteurs

Motoronderhoud is essentieel om veilig op de weg te rijden. In onze goed uitgeruste werkplaats, voorzien van geavanceerde apparatuur, onderhouden en repareren drie ervaren motormonteurs dagelijks motoren. We vinden het belangrijk dat motorrijders uit Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel te allen tijde met hun motor bij ons terecht kunnen.

De motormonteurs hebben in de loop der jaren veel ervaring en kennis opgedaan, waardoor zij nagenoeg elk motormerk tot in detail kunnen dromen. Onderhoud en een reparatie wordt perfect uitgevoerd. Motorhuis Bakker staat niet voor niets in Groningen, Drenthe en Overijssel bekend om de uitstekende service. Heeft je motor onderhoud nodig of moet de motor worden gerepareerd? Plan snel een afspraak met de werkplaats!

Breng je je motor voor onderhoud?

Als je je motor voor onderhoud naar onze werkplaats brengt, zorg ervoor dat

  • de motor niet is afgetankt. Bij de meeste werkzaamheden moet de tank worden verwijderd of afgetapt. Een lege tank bespaart ons tijd en jou kosten.
  • de motorkoffers thuis al van de motor zijn gehaald. Op deze manier behouden wij voldoende werkruimte in onze werkplaats.

Motoronderhoud en reparatie

Je motor is bij onze vakmensen in goede handen voor

  • een kleine of grote beurt
  • reparatie van diverse motoronderdelen
  • revisie van motoronderdelen
  • op- en inbouw van accessoires en navigatie

Groot onderhoud aan de motor dient zich vaak aan na de winter. De motor heeft lange tijd stilgestaan. Of je rijdt door, waardoor roest en pekel op de motor ontstaat. Een motor heeft in de winter veel te lijden. Optimale bescherming is van groot belang.

Je kunt groot onderhoud voorkomen door te zorgen voor een goede stalling tijdens de wintermaanden. Wij beschikken over een veilig bewaakte winterstalling waar je motor tegen een vergoeding in de wintermaanden kan staan. Neem voor informatie gerust contact met ons op!

Schadeherstel motor

Ook voor schadeherstel en garantiewerkzaamheden kun je in onze werkplaats terecht. Naast schade herstellen, nemen we alle administratieve werkzaamheden uithanden. De schade handelen we helemaal voor je af. Eventueel taxeren we de motor ook voor je.

Garantie motor

Bij Motorhuis Bakker staan garantie en service hoog in het vaandel. Mocht je motor of bepaalde onderdelen binnen de garantieperiode defect raken, lossen we dat zo snel mogelijk voor je op. In overleg stellen we een leenmotor voor je beschikbaar. Let op! Je dient rekening te houden met een eigen risico van € 995,-.

Haal- en brengservice

Voor klanten in Groningen, Drenthe en Overijssel hebben we een haal- en brengservice van de motor. Het kan natuurlijk voorkomen dat je geen tijd hebt om je motor naar onze werkplaats te brengen of na een onderhoudsbeurt of reparatie op te halen. Vraag naar de mogelijkheden van de haal- en brengservice.

Startklaar voor het motorseizoen

Zodra de eerste zonnestralen zich in het voorjaar laten zien, komt de motor tevoorschijn. Dat betekent voor ons altijd een drukte in de werkplaats. Wil je voorkomen dat je op de wachtlijst komt te staan, maak in de winter gebruik van onze winterbeurtactie. Via onze website, Facebookpagina en nieuwsbrief informeren we wanneer de winterbeurtactie plaatsvindt.

Heb je de winterbeurtactie gemist? Zorg er dan voor dat je al vroeg voor het motorseizoen een afspraak hebt gemaakt voor een onderhoudscheck. Bel voor een afspraak met onze collega Marcel via 0591 – 521279.

Openingstijden van de werkplaats

Maandag Gesloten
Dinsdag 08.30 tot 12.00 13.00 tot 18.00
Woensdag 08.30 tot 12.00 13.00 tot 18.00
Donderdag 08.30 tot 12.00 13.00 tot 18.00
Vrijdag 08.30 tot 12.00 13.00 tot 18.00
Zaterdag 08.30 tot 12.00 13.00 tot 17.00
Zondag Gesloten

Wil je er zeker van zijn dat je in de werkplaats terecht kunt voor een afspraak? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!