BSA

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BSA Motoren

 

Het is misschien wel één van de bekendste nummers van de rockband “normaal”, oerend hard gingen de brommers van het bekende merk BSA, mede door dit nummer is het motormerk bij iedereen wel bekend. Het merk vond zijn oorsprong in het Verenigd Koninkrijk rond het jaar 1861, maar ging pas motorfietsen produceren omstreeks 1910. Vele jaren was BSA de grootste ter wereld wat betreft de productie van motoren. Diverse modellen werden er in de loop der jaren uitgebracht, in het begin waren dit 250- en 500cc ééncilinders en 770cc- en 1000cc V-twins, elke nog geleverd met zijklepmoteren. In de jaren tot 1970  werden er legio aan modellen en motorblokken gemaakt, die vele successen behaalde en erg populair waren bij het wereldwijde publiek. Helaas ging het in 1972 zo slecht met het merk BSA dat een faillissement onomkeerbaar bleek, het merk werd overgenomen maar ook dit werd geen succes. Onder meer door bezettingen van personeel was het einde verhaal voor het bedrijf in 1977.

 

Bij Motorhuis Bakker hebben wij diverse modellen staan van het merk BSA, ben je opzoek naar een echte klassieker dan helpen onze zeer ervaren verkoopspecialisten jou graag bij het vinden van jouw droommotor! Buiten onze ruime voorraad van geweldige motoren heeft Motorhuis Bakker een uitgebreide collectie van de allerbeste en nieuwste trends aan motorkleding. Ook voor onderhoud aan klassiekers heeft Motorhuis Bakker altijd plek, onze top monteurs gaan al jaren mee en weten precies wat jou classic bike nodig heeft!  

 

Voor uitgebreid advies ben je bij Motorhuis Bakker aan het juiste adres, neem gerust contact met ons op voor advies op maat. Welkom in Nieuw-Weerdinge, de koffie staat al voor je klaar!