Over Motorhuis Bakker

Over Motorhuis Bakker

De gezelligste motorzaak van Noord-Nederland

Voor motoren en motorkleding ben je bij Motorhuis Bakker in Nieuw-Weerdinge aan het juiste adres. Al meer dan 50 jaar behoren wij tot een van de grootste motorzaken in Groningen, Drenthe en Overijssel. Bij ons vind je een groot aanbod motoren van snel en sportief tot prachtige klassiekers. Als dealer van Suzuki en Kawasaki hebben we de nieuwste modellen altijd als een van de eerste motorzaken in Nederland in de showroom staan. Ook voor een occasion kun je bij ons terecht.

Motor kopen, leasen, inruilen én huren

Of je nu op zoek bent naar een motor om in je vrije tijd lekker te kunnen toeren of een motor voor zakelijk gebruik wilt aanschaffen, iedere motorrijder slaagt bij Motorhuis Bakker. Het is mogelijk om een motor zowel zakelijk als privé te leasen.

Deze financieringsconstructie wordt voor jou op maat samengesteld. Daarnaast bieden we de mogelijkheid je motor in te ruilen tegen een auto of een andere motor en kun je een motor bij ons huren. Kom gerust eens langs om je wensen te bespreken. We denken graag met je mee!

Motoronderhoud

Om je motor in goede conditie te houden, is onderhoud essentieel. We beschikken dan ook over een werkplaats met geavanceerde apparatuur en 3 ervaren monteurs. Van heinde en ver komen motorbezitters naar Nieuw-Weerdinge voor het onderhoud van hun motor. Wie in Groningen, Drenthe of Overijssel woonachtig is, heeft zelfs de mogelijkheid om van onze haal- en brengservice gebruik te maken. In de winter kun je je motor stallen in onze winterstalling. Als je wilt voorzien we je motor gelijk van een wintercheck, zodat deze direct startklaar is voor het volgende motorseizoen.

Motor onderhoud

Motorkleding en webshop

Wat is een motorzaak zonder motorkleding. We hebben voor dames en heren een mooie, brede kledingcollectie bestaande uit motorhelmen, motorjassen, leren combi’s, motorhoodies, motorjeans, motorbroeken, motorlaarzen en –schoenen, handschoenen en diverse accessoires. Regelmatig breiden we de collectie uit met nieuwe lijnen en merken. Je koopt bij ons onder andere kleding van Macna, Alpinestars, Shoei , Schuberth en HJC. Voor iedere motorrijder hebben we een passende outfit. Van kindermaten tot maat 10XL Kun je niet langskomen, dan is online shoppen ook geen enkel probleem. Voor vragen zijn we telefonisch en per whatsapp bereikbaar op 0591-521279

Passie voor motoren

Al jaren zie je op onze werkvloer een vast team van medewerkers. Klantenbinding is voor ons net zo belangrijk als collegialiteit. Door de toevoeging van een paar leuke jonge meiden in onze kledingshop hebben we de ideale combi van ervaring en jeugd. En is zelfs het aandeel vrouwen in ons team op dit moment groter dan mannen. Best uniek in de motorwereld.

Passie voor motoren