Husqvarna

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Husqvarna Motoren

 

Het van origine uit Zweden afkomstige merk Husqvarna bouwt in de jaren zestig en zeventig een stevige naam op als maker van zeer succesvolle crossmotoren. Door de jaren heen hebben er  diverse overnames plaatsgevonden en inmiddels behoort het merk tot de KTM-groep en is nu gehuisvest in Italië. Het merk Husqvarna zelf is al redelijk oud, maar de huidige versies van standaard motoren is relatief nieuw.

 

Bij Motorhuis Bakker bieden wij diverse modellen aan van het merk Husqvarna, helaas hebben wij niet altijd alle modellen staan maar vraag gerust naar de mogelijkheden. Ben je nou opzoek naar een andere motor maar weet je nog niet helemaal wat, vraag gerust één van onze verkoopspecialisten van Husqvarna naar wat het beste bij jou past.

 

Wij bij Motohuis Bakker zijn officieel dealer van de merken Kawasaki en Suzuki. Onze werkplaats is optimaal ingericht om aan alle merken motoren onderhoud te kunnen uitvoeren, van Suzuki tot Yahama en van Harley Davidson tot aan Husqvarna bij ons ben je altijd welkom!