MV Agusta

Geen producten gevonden voor deze selectie.

MV Agusta Motoren

 

MV Agusta is een Italiaans merk van motorfietsen dat opgericht werd in 1945 door Count Domenico Agusta. Het merk is voornamelijk bekend om zijn karakteristieke, stijlvolle en prestatiegerichte motoren. MV Agusta heeft een lange geschiedenis van het produceren van racewinnende machines en heeft een imposante staat van dienst op diverse circuits.

 

Het bedrijf heeft altijd veel aandacht besteed aan het ontwerp van zijn motorfietsen en heeft een aantal van ’s werelds meest iconische ontwerpen in de motorindustrie geproduceerd. De welbekende F4 is één van de meest bekende producties van MV Agusta en staat bekend om zijn gestroomlijnde en agressieve design. Een bijzondere samenwerking met wereldkampioen Lewis Hamilton leidde tot een de F4 LH44, deze speciale editie werd in beperkte oplage gemaakt.

 

Als u op zoek bent naar een MV Agusta-motorfiets, kijk dan zeker bij Motorhuis Bakker, hier worden geregeld diverse motoren van MV Agusta aangeboden. Onze zeer ervaren verkopers helpen u graag aan uw droommotor. Door ruim 50 jaar ervaring heeft Motorhuis Bakker ongetwijfeld een model dat bij uw rijstijl en voorkeuren past.

U bent van harte welkom aan de Noordveenkanaal ZZ 12 in Nieuw-Weerdinge, de koffie staat klaar!