Motorbroek Direct Laminaat

1 product

18377394.jpg
-62%
Bekijken
Vanaf € 99,95 Normale prijs € 259,95
per pagina

Direct gelamineerde Motorbroeken bij Motorhuis Bakker

Bij Motorhuis Bakker vind je een mooie collectie gelamineerde motorbroeken van diverse merken. Met zorg en beleid door het Motorhuis Bakker team samengesteld voor jou. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste broek.

 

Maar wat is een gelamineerde motorbroek? 

Om deze voordelen van gelamineerde motorkleding te begrijpen kijken we eerst naar de basis van waterdichte motorkleding. De meeste motorkleding is namelijk geimpregneerd waardoor deze al waterafstotend is, maar niet per definitie waterdicht. Om echt te zorgen dat je motorkleding waterdicht is heb je een membraam nodig. Bij een los membraam zuigt de buitenlaag van de motorkleding en die ruimte die daar tussen zit zich vol met water bij een regenbui. Groot nadeel hiervan is dat de jas zwaar en dus nat wordt. De motorbroek voelt klam aan en het duurt geruime tijd wanneer deze weer droog. Bij een direct gelamineerde motorbroek wordt de waterdichte laag (het membaam) direct tegen de buitenlaag geplakt. Dankzij deze techniek neemt gelamineerde motorkleding nagenoeg geen water op. Je wordt dus ook beter beschermd tegen de kou en de ademende functie van het membraam blijft beter werken imdat er geen water gepasseerd hoeft te worden. Dus kort samengevat wat zijn de voordelen van gelamineerde motorkleding?

-Echt waterdicht en ademend
-Neemt geen water op
-Droogt snel

 

Heb jij vragen over gelamineerde motorkleding? Neem dan contact op met het team van Motorhuis Bakker. We adviseren je graag in onze winkel of per telefoon, email of WhatsApp voor een aankoop in onze webshop

 

Assortiment

Het assortiment van Motorhuis Bakker bestaat uit de volgende Direct Laminaat motorbroeken

-Grand-Canyon Direct Laminaat motorbroeken

-Macna Direct Laminaat motorbroeken