Waterdichte motorhandschoenen

3 producten

19936617.jpg
-64%
Bekijken
Vanaf € 49,95 Normale prijs € 139,95
19936629.jpg
-63%
Bekijken
Vanaf € 59,95 Normale prijs € 159,95
18900711.jpg
-57%
Bekijken
Vanaf € 59,95 Normale prijs € 139,95
per pagina

Ontdek de collectie waterdichte motorhandschoenen bij Motorhuis Bakker

 

Ontdek onze collectie waterdichte motorhandschoenen bij Motorhuis Bakker, voorzien van direct laminaat. Zo kun je zelfs tijdens de meest heftige regenbuien comfortabel en beschermd rijden.

 

Materiaalkeuze voor water motorhandschoenen

De materiaalkeuze voor waterdichte motorhandschoenen omvat vaak direct laminaat, geitenleer en soft flex. De voordelen van deze materialen zijn:

 

Direct laminaat: Biedt waterdichtheid en windbestendigheid, waardoor je handen droog en beschermd blijven, zelfs tijdens hevige regenbuien.

 

Geitenleer: Bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid, biedt geitenleer uitstekende bescherming tegen schuren en schaven, terwijl het zich comfortabel naar de hand vormt.

 

Soft flex: Dit materiaal zorgt voor flexibiliteit en bewegingsvrijheid, waardoor je handen comfortabel blijven tijdens het rijden, zelfs bij langere ritten.

 

Wat is direct laminaat?

Om dit te begrijpen kijken we eerst naar de basis van waterdichte motorkleding of waterdichte motorhandschoenen of motorlaarzen. De meeste motorhandschoenen zijn namelijk geïmpregneerd waardoor deze waterafstotend zijn, maar niet echt waterdicht. Om te zorgen dat je motorhandschoenen echt waterdicht zijn heb je een membraan nodig. Bij een los membraan zuigt de buitenlaag vol met water bij een regenbui. Hierdoor worden je motorhandschoenen klam, nat en minder warm. Bij een direct gelamineerde motorhandschoen is het waterdichte membraan tegen de buitenlaag geplakt waardoor deze echt waterdicht zijn.

 

Heb jij vragen over direct gelamineerde motorhandschoenen? Het team van Motorhuis Bakker staat in de winkel en online via de mail en whatsapp voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Seizoen en weersinvloeden

Waterdichte motorhandschoenen zijn ideaal voor gebruik in alle seizoenen, maar vooral in natte weersomstandigheden. Ze bieden bescherming tegen regen en vocht, waardoor je handen droog en warm blijven, zelfs tijdens koude en vochtige dagen.

 

Motorhandschoenen voor elke gelegenheid

We bieden een diverse selectie handschoenen die zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende motorrijders, zodat je altijd de juiste bescherming en comfort hebt, ongeacht de omstandigheden. Onze selectie motorhandschoenen bestaat uit:

 

 1. Zomer motorhandschoenen 
 2. Verwarmde motorhandschoenen
  Sport motorhandschoenen
  Winter motorhandschoenen 
  Gore-Tex Motorhandschoenen
  - Mid season motorhandschoenen
 3.  

Waarom waterdichte motorhandschoenen halen bij Motorhuis Bakker?

Waterdichte motorhandschoenen halen bij motorhuis bakker biedt de volgende voordelen:

 

Kwaliteit: Bij Motorhuis Bakker streven we naar het aanbieden van hoogwaardige producten. Daarom bieden wij waterdichte motorhandschoenen met direct laminaat van het merk Macna.

 

Deskundig advies: Ons team van ervaren professionals staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste motorhandschoenen die passen bij jouw behoeften en rijstijl. We bieden deskundig advies en begeleiding om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt.

 

Bescherming: Bij ons staat veiligheid altijd voorop, ongeacht de temperatuur. Daarom hebben al onze handschoenen een focus op bescherming. Draag altijd beschermende kleding, zelfs voor korte ritten.

 

Bezoek Motorhuis Bakker

Ben je klaar om weer veilig de weg op te gaan, zelfs tijdens regenachtig weer? Of wil je eerst deskundig advies ontvangen en onze waterdichte motorhandschoenen passen bij ons op locatie? Bij Motorhuis Bakker hebben we een uitgebreide selectie beschikbaar, zodat je de perfecte handschoenen kunt vinden die aansluiten bij jouw behoeften en rijstijl, zelfs als je onderweg bent in de regen. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor verdere informatie of om een afspraak te maken voor een persoonlijk bezoek.

 1.