Waterdichte motorhandschoenen

3 producten

19936617.jpg
-43%
Bekijken
Vanaf € 79,95 Normale prijs € 139,95
19936629.jpg
-44%
Bekijken
Vanaf € 89,95 Normale prijs € 159,95
18900711.jpg
-57%
Bekijken
Vanaf € 59,95 Normale prijs € 139,95
per pagina

Waterdichte motorhandschoenen

Bij Motorhuis Bakker vind je een zeer uitgebreide collectie motorhandschoenen van de beste merken. Maar ben jij op zoek naar motorhandschoenen die echt waterdicht zijn? Dan zou je voor Gore-Tex motorhandschoenen of direct gelamineerde motorhandschoenen moeten gaan!
Maar wat is direct laminaat? Om dit te begrijpen kijken we eerst naar de basis van waterdichte motorkleding of waterdichte motorhandschoenen of motorlaarzen. De meeste motorhandschoenen zijn namelijk geimpregneerd waardoor deze waterafstotend zijn, maar niet echt waterdicht. Om te zorgen dat je motorhandschoenen echt waterdicht zijn heb je een membraam nodig. Bij een los membraam zuigt de buitenlaag vol met water bij een regenbui. Hierdoor worden je motorhandschoenen klam, nat en minder warm. Bij een direct gelamineerde motorhandschoen is het waterdichte membraam tegen de buitenlaag geplakt waardoor deze echt waterdicht zijn.

Heb jij vragen over direct gelamineerde motorhandschoenen? Het team van Motorhuis Bakker staat in de winkel en online via de mail en whatsapp voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

 

Toch onze andere motorhandschoenen bekijken

Niet gevonden wat je zocht of benieuwd naar onze andere motorhandschoenen? 


We hebben ruime keuze:

  1. Zomer motorhandschoenen 
  2. Verwarmde motorhandschoenen
    Sport motorhandschoenen
    Winter motorhandschoenen 
    Gore-Tex Motorhandschoenen
    - Mid season motorhandschoenen

 

Als je op zoek bent naar specifieke specificaties of advies nodig hebt, laat het ons dan gerust weten. We helpen je graag met het vinden van de perfecte motorhandschoen.