Kevlar motorlegging

2 producten

30466570.JPG
-66%
Bekijken
Vanaf € 68,95 Normale prijs € 199,95
40988512.JPG
-10%
Bekijken
Vanaf € 206,10 Normale prijs € 229,00
per pagina

Kevlar Motorlegging bij Motorhuis Bakker

Bij Motorhuis Bakker vind je een zeer uitgebreid assortiment kevlar motorleggings voor dames. Doordat de vraag naar een casual motorlook nog steeds toeneemt worden producten als casual motorschoenen, casual motorjeans en ook motorleggings met kevlar steeds meer uitgebreid in het assortiment van Motorhuis Bakker.

Bij Motorhuis Bakker worden deze kevlar motorleggings met zorg en beleid ingekocht zodat jij zeker weet dat je de juiste keuze maakt en ook ruime keuze hebt in bijvoorbeeld maten, van groot naar klein. Dit type motorbroek is wel het meest geschikt voor de zomer.

 

Bescherming Motorlegging

De motorleggings zijn soms volledig maar meestal voorzien van bescherming (kevlar) op billen, heupen en knieeen. Wat is kevlar? Kevlar is een hittebestendige, synthetische para-aramidevezel met een moleculaire structuur van vele verbindingen met tussenschakels. Kevlar is ook bekend als een belangrijk middel in kogelvrije vesten.
In iets makkelijker bewoording zou je zeggen: kevlar is een combinatie van een slijtvaste en hittebestendige vezel dat een aramidesamenstelling vormt. De slijtvaste eigenschappen zijn te danken aan de manier waarop de vezels zijn verwoven. Zeer goede bescherming dus bij een val-partij met je motor. Ook is er vaak de mogelijkheid om protectie bij je heupen en knieen in te schuiven.

Sinds kort hebben we ook de beschermende motorlegging van Panda Moto in onze collectie. Dit is een unisex beschermende motorlegging die je kan dragen onder je normale kleding en toch optimaal beschermd bent tijdens een valpartij. Deze Biker legging is extreem duurzaam en gemaakt van power-stretch (65%) UHMWPE en Spandex (maar liefst 15x sterker dan staal)

Heb jij vragen over een motor / kevlar legging? Onze collega’s staan in onze winkel en online per email, whatsapp en social media voor je klaar.


Assortiment Kevlar motorleggings

Het assortiment van Motorhuis Bakker bestaat uit de volgende Kevlar Motorlegging's

-Alpinestars kevlar motorlegging
-Panda Moto kevlar motorlegging
-Macna kevlar motorlegging
-Richa kevlar motorlegging
-Bull-It kevlar motorlegging
-GMS kevlar motorlegging
-IXS Kevlar motorlegging