Schuberth Motorhelmen

4 producten

28127983.JPG
-10%
Bekijken
Vanaf € 629,95 Normale prijs € 699,95
43748005.jpg
-10%
Bekijken
Vanaf € 692,95 Normale prijs € 769,95
43748215.jpg
-10%
Bekijken
Vanaf € 521,96 Normale prijs € 579,95
28128104.JPG
-10%
Bekijken
Vanaf € 692,95 Normale prijs € 769,95
per pagina

Schuberth motorhelmen

Bij Motorhuis Bakker begrijpen we dat veiligheid op de weg de hoogste prioriteit heeft voor iedere motorrijder. Daarom zijn we erg blij om het assortiment van  Schuberth helmen aan te bieden, een toonaangevend merk dat bekend staat om zijn compromisloze toewijding aan kwaliteit, innovatie en veiligheid.

De perfecte pasvorm

Schuberth helmen worden met precisie ontworpen en vervaardigd om de best mogelijke pasvorm te bieden. Met jarenlange ervaring en geavanceerde technologieën, garanderen Schuberth helmen een comfortabele en veilige pasvorm, waardoor jij je volledig kunt concentreren op je  motorrit. Of jij nu op zoek bent naar een integraalhelm, een systeemhelm, of een jethelm, Schuberth heeft de juiste helm voor jou.. Vooral de Schuberth systeemhelmen, de C4, en de nieuwe Schuberth C5 zijn bestsellers in onze winkel

Veiligheid boven alles met Schuberth motorhelmen

Veiligheid is een essentieel aspect van elke Schuberth helm. Deze helmen zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties zoals een dubbele schaalconstructie, geoptimaliseerde aerodynamica en een geïntegreerd communicatiesysteem. Met Schuberth helmen kun je  met vertrouwen de weg op gaan, wetende dat je hoofd optimaal beschermd is.

Schuberth communicatiesysteem

De SC2 is een nieuw standaard comminicatiesysteem, eenvoudig te installeren, configuren en te gebruiken. 

Innovatieve Technologie

Schuberth staat bekend om zijn voortdurende innovatie. De helmen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals geïntegreerde zonnevizieren, geoptimaliseerde ventilatiesystemen en akoestisch geoptimaliseerde ontwerpen. Dit alles draagt bij aan een superieure rijervaring.

Stijlvol en duurzaam

Naast veiligheid en technologie bieden Schuberth helmen ook een stijlvol ontwerp en duurzaamheid. Of je nu kiest voor een strakke, moderne look of een klassieke stijl, Schuberth heeft opties die bij jouw smaak passen. Bovendien zijn deze motorhelmen vervaardigd met hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan.

 

Bij Motorhuis Bakker streven we ernaar om motorrijders te voorzien van de beste uitrusting, en Schuberth helmen passen perfect in dat streven. Bezoek onze winkel en ontdek het uitgebreide assortiment Schuberth helmen. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte helm voor jouw behoeften. Veiligheid en stijl komen samen bij Motorhuis Bakker met Schuberth helmen. Rij met vertrouwen, rijd met Schuberth.