Tijdelijke actie: voorjaarsbeurt + algehele motorcheck slecht € 59,95. Plan nu direct een afspraak in!

Motorhelmen, van betaalbaar tot zeer compleet

Bij Motorhuis Bakker staat veiligheid voorop. Een motorhelm biedt de belangrijkste bescherming voor elke motorrijder. De helmen die wij verkopen voldoen dan ook aan de wettelijke veiligheidsvoorwaarden. Onze adviseurs voorzien je graag van advies bij het kopen van een goede, passende motorhelm.

Motorhelmen in soorten en maten

Omdat geen motorrijder gelijk is, heeft iedere rijder zijn eigen wensen. Op onze afdeling met helmen beschikken we over een ruim assortiment motorhelmen in diverse prijsklassen, waaronder HJCScorpionSchuberthCabergShoeiRoof en Premier De helmen zijn vervolgens weer onder te verdelen in integraal motorhelmen, een systeemhelmen en jethelmen.

Veilig bij de weg

Bij het aanschaffen van een motorhelm is het belangrijk dat de pasvorm comfortabel is. Daarnaast moet de helm ervoor zorgen dat je niet wordt afgeleid van bijzaken, zoals geluid / ruis en de zon. De meeste motorhelmen zijn dan ook voorzien van een uitstekend geluidsniveau en een geïntegreerde zonnevizier.

Vragen over motorhelmen

Indien je tijdens het kopen van een motorhelm vragen hebt, neem tijdens openingstijden gerust telefonisch contact met ons op. Uiteraard ben je van harte welkom in onze winkel. Wij vinden het belangrijk dat jij veilig bij de weg rijdt!

Klantenservice

0591 - 521279