Motorhuis Bakker, je dealer voor Kawasaki en Suzuki motoren

Motorhuis Bakker, je dealer voor Kawasaki en Suzuki motoren

Dé gezelligste dealer met meer dan 50 jaar ervaring!

In onze showroom staan dan altijd de nieuwste van Suzuki en Kawasaki. Voor een occasion ben je ook bij ons aan het juiste adres. Ons ruime aanbod maakt het mogelijk dat er altijd een motor is die aan jouw wensen voldoet. Kom eens langs in onze showroom of bekijk onze motoren online!

Service en garantie

Als erkend dealer van Kawasaki en Suzuki zijn wij in staat om perfecte service te bieden. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden met hun motor zijn. Onderhoud en reparaties worden volgens de fabrieksvoorschriften van deze merken uitgevoerd. Fabrieksgarantie van deze merken is altijd minimaal 2 jaar.

Ook levering van orginele onderdelen van deze merken is binnen een werkdag voorradig, mits op voorraad bij de importeur.

Een proefrit maken op de nieuwste modellen?

Wil je een proefrit maken op de nieuwste modellen van Kawasaki of Suzuki, dan vind je deze vrijwel allemaal bij ons als demo. Ben je geïnteresseerd in het maken van een proeftrit, neem dan vooraf contact met ons op. Ons contactgegevens en ons bezoekadres vind je hier.

Dealer voor Noord-Nederland

In Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel is Motorhuis Bakker een van de weinige motorzaken die van meerdere grote motormerken officieel dealer is. Ons partnerschap met Kawasaki en Suzuki heeft voordelen voor jou!

Voordelen officieel dealer Kawasaki en Suzuki:

  • Fabrieksgarantie
  • Onderhoud en reparatie volgens fabrieksvoorschriften
  • Nieuwste modellen in de showroom
  • Modellen: supersport, sporttour, tour, allroad en naked chopper
  • Breed assortiment originele accessoires

Of je nu op zoek bent naar een Kawasaki of een Suzuki motor – nieuw of een occassion – als officieel dealer ben je bij Motorhuis Bakker verzekerd van kwaliteit!