Scorpion Motorhelmen bij Motorhuis Bakker

Bij Motorhuis Bakker vind je een zeer uitgebreide collectie Scorpion motorhelmen, deze collectie is met zorg door onze vakbekwame medewerkers voor jou samengesteld Scorpion motorhelmen zijn een uitstekende keuze voor motorrijders die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en veiligheid. Deze motorhelmen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en bieden motorrijders een uitstekende bescherming tijdens het rijden.

Een van de belangrijkste kenmerken van Scorpion motorhelmen is hun geavanceerde ventilatiesysteem. Dit systeem is ontworpen om de motorrijder te voorzien van optimale luchtstroom, waardoor de helm koel en comfortabel blijft, zelfs tijdens lange ritten in warme weersomstandigheden. Dit is vooral belangrijk voor motorrijders die vaak lange afstanden afleggen en behoefte hebben aan een helm die hen beschermt en tegelijkertijd een comfortabele pasvorm heeft.

Een ander voordeel van Scorpion motorhelmen is hun lichtgewicht constructie. Deze helmen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en toch licht zijn, waardoor de rijder een comfortabele pasvorm heeft zonder het gevoel te hebben dat ze een zware last op hun hoofd dragen. Hiervoor zou je voor de Carbon versie van Scorpion helmen moeten gaan. Deze Carbon motorhelmen vind je in de collectie van Motorhuis Bakker in zowel de EXO-Tech, syteemhelm en integraal versie.

Naast hun geavanceerde ventilatie en lichtgewicht constructie, bieden Scorpion motorhelmen ook uitstekende veiligheidsvoorzieningen. Deze helmen zijn voorzien van geavanceerde beschermingstechnologieën, zoals een impactbestendige schaal en een goed gevoerde binnenvoering.

Het ontwerp van Scorpion motorhelmen is ook een zeer belangrijk kenmerk. Deze helmen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Het ontwerp van de helm is niet alleen stijlvol, maar biedt ook uitstekende bescherming en functionaliteit. Motorhuis Bakker biedt moderne jethelmen van Scorpion, systeemhelmen, integraal helmen. De meest verkochte Scorpion helm is toch wel de Scorpion EXO-Tech. Hierbij is de gehele kinbak volledig naar achteren te klappen.

Tot slot biedt Scorpion ook diverse accessoires aan voor hun helmen, zoals bijvoorbeeld vizieren in verschillende tinten, waarmee motorrijders hun helm naar wens kunnen aanpassen en beschermen tegen weersinvloeden.


Kortom, Scorpion motorhelmen is een uitstekende keuze voor motorrijders die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en veiligheid. Met geavanceerde ventilatie, lichtgewicht constructie, uitstekende veiligheidsvoorzieningen, stijlvol ontwerp en diverse accessoires, bieden Scorpion helmen de best mogelijke bescherming voor elke motorrijder.


Heb jij vragen over Scorpion Motorhelmen? Het professionele team van Motorhuis Bakker staat voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

Een greep uit de modellen van Scorpion die Motorhuis Bakker met zorg voor jou heeft samen gesteld:

 1. Scorpion EXO-TECH
  Scorpion EXO-TECH Carbon
  Scorpion Belfast jethelm
  Scorpion Covert-X
  Scorpion EXO-390
  Scorpion EXO-391
  Scoprion EXO-491
  Scorpion EXO-520
  Scorpion EXO-930
  Scorpion Combat II
  Scorpion EXO-City II
  Scorpion EXO R1 Evo Carbon
  Scorpion EXO-1400 Evo Carbon
  Scorpion Replica Motorhelmen

  Kom gezellig langs bij ons in de winkel voor het juiste advies. We helpen je graag.