Motor schadeherstel door Motorhuis Bakker

Motor schadeherstel door Motorhuis Bakker

Wij zorgen dat je motor weer in tiptop staat wordt hesteld

Voor motor schadeherstel en garantiewerkzaamheden kun je ook in onze werkplaats terecht. Geef bij het maken van een afspraak direct aan ons door of je gebruik wilt maken van vervangend vervoer. Wij zorgen er vervolgens voor dat er altijd een motor voor je klaarstaat als je je motor voor schadeherstel komt brengen. Indien je in Groningen, Friesland, Drenthe of Overijssel woont, kun je ook van onze haal- en brengservice gebruikmaken.

Ontzorgen bij schadeherstel

Om vast te kunnen stellen hoeveel schade de motor daadwerkelijk heeft, gaan we dit altijd eerst bepalen alvorens we beginnen met repareren. Ook de dagwaarde van de motor gaan we voor je uitzoeken. Dit alles doen we in overleg met een verzekeringsexpert. Indien gewenst verzorgen we ook de schadeafhandeling voor je. Vervolgens stellen we een plan op om de schade aan de motor te herstellen. De uitkomsten gaan we met je bespreken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Motor schadeherstel: originele onderdelen

Voor Honda, Kawasaki en Suzuki motoren beschikken we in de meeste gevallen vrijwel direct over de originele onderdelen. Heb je een motor die niet binnen één van onze dealerschappen valt, is dat geen probleem. Ook dan voeren we schadeherstel uit volgens de fabrieksvoorschriften en zorgen we ervoor dat de motor weer van de originele onderdelen wordt voorzien.

Schadetaxatie

Indien we een schadetaxatie hebben verricht, brengen we de werkelijk gemaakte kosten - met een minimum van € 100,- inclusief btw - bij de opdrachtgever in rekening. Deze kosten worden niet in rekening gebracht indien aan ons de opdracht tot reparatie wordt verstrekt of bij eventuele inruil.

Motor schadeherstel: spuitwerk

Ook eventuele beschadigingen aan het lak en de bestickering kunnen we voor je verzorgen. Het spuitwerk voeren we in overleg uit, nadat alle herstelwerkzaamheden zijn verricht.

Garantie motor

Bij Motorhuis Bakker staat garantie en service hoog in het vaandel. Mocht je motor of bepaalde onderdelen binnen de garantieperiode defect raken, lossen we dat zo snel mogelijk voor je op. In overleg stellen we een leenmotor voor je beschikbaar. Let op! Je dient rekening te houden met een eigen risico van € 995,-.