Macna Higera Motorjas

Product opties:

  • In 3 termijnen betalen -> 0-30-60 dagen
  • Zondag en Maandag gesloten
  • Gratis verzending vanaf €69,-
  • Familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring
iDEAL
In3
Mastercard
Visa
Afterpay

Omschrijving

Macna Higera Motorjas | Motorhuis Bakker
 
Omschrijving:
 
Een tweelaags jack met een unieke, functionele look voor alle soorten rijders in alle rijomstandigheden, inclusief regen.
De Higera maakt deel uit van onze utility-familie en heeft een tweelaagse constructie met een mesh-voering en uitneembare Raintex ML-thermische voering, waardoor hij geschikt is voor vrijwel alle omstandigheden, het hele jaar door. Softshell wordt gebruikt vanwege zijn windblokkerende eigenschappen en de uitneembare voering is bevestigd via onze Easy Cuff-constructie, die gebruik maakt van een kleine ritssluiting in plaats van lussen en drukknopen. Dit voorkomt losse, zwevende lagen in je jas.
 
Eigenschappen van de Macna Higera:
 
De borst en bovenarmen zijn voorzien van Air Pockets en aan de achterzijde is een luchtuitlaat aanwezig. Ventilatie creëer je eenvoudig over de gehele lengte van de jas met ons Summer Comfort System Lite. Open de hoofdrits en bevestig deze aan de tweede ritssluiting, zodat mesh-stof langs de hoofdrits zichtbaar wordt.
 
Aan de achterkant hebben we stof gebruikt die bedekt is met microscopisch kleine schaaltjes die het licht terugkaatsen naar de bron. Night Eye zorgt ervoor dat u beter zichtbaar bent als het er echt toe doet, zonder dat u op een wegwerker of verkeersbord lijkt. De achterkant is ook voorzien van een Coat Hanger die is ontwikkeld om het gewicht van de jas te dragen, en Belt Loop™ om te voorkomen dat de jas omhoog kruipt.
 
Onze R.I.S.C. level 1 impactbeschermers zijn aanwezig op de schouders en ellebogen en zijn gemakkelijk toegankelijk via de Quick Pockets. Andere snelle onderscheidende kenmerken zijn de Quick Access Puller en de Quixnap, waarmee je de binnenborstzak gemakkelijk kunt openen en drukknopen kunt sluiten met slechts twee vingers.
 
Een R.I.S.C. rugprotector is apart verkrijgbaar en kan eenvoudig in het daarvoor bestemde compartiment worden geplaatst. Zorg ervoor dat u de maattabel controleert voordat u een rugbeschermer aanschaft.
 
Bent u groot fan van de unieke look of zoekt u naar extra bagagecapaciteit, dan kunt u uitbreiden door onze P.A.L.S. bodemplaat aan de achterkant van de jas, en onze MUHB-1 heuptas aan de bodemplaat. Zowel de bodemplaat als de tas zijn afzonderlijk verkrijgbaar.
 

Motorkleding

Vragen? Wij staan voor je klaar!
0591 - 52 12 79

Specificaties

MerkMacna
SegmentSport Tour
MateriaalTextiel
GeslachtMan
Artikelnummer1653340L101
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Macna Higera Motorjas
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.