Macna Atracor Motorjas

Product opties:

  • In 3 termijnen betalen -> 0-30-60 dagen
  • Zondag en Maandag gesloten
  • Gratis verzending vanaf €69,-
  • Familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring

Omschrijving

Macna Atracor Motorjas | Motorhuis Bakker
 
Omschrijving:

De Macna Atracor is een winddicht softshelljack voor sportieve rijders in milde tot warme rijomstandigheden.
De Atracor is gemaakt van softshell-stof waardoor hij een uitstekende windblokkerende eigenschappen heeft en daardoor overmat comfortabel is in het dragen. Hij is voorzien van een vaste meshvoering en heeft geen waterdicht membraan. De afwezigheid van een membraan voorkomt dat hij gaat zweten in warme rijomstandigheden.
 
Eigenschappen van de Macna Atracor:
 
Ventilatie creëer je eenvoudig over de gehele lengte van de jas met ons Summer Comfort System Lite. Open de hoofdrits en bevestig deze aan de tweede ritssluiting, zodat mesh-stof langs de hoofdrits zichtbaar wordt. Een ander onderscheidend kenmerk vind je aan de onderkant van de hoofdritssluiting. Dankzij deze versteviging genaamd Zip Grip kun je de jas gemakkelijk dichtritsen, zelfs met handschoenen aan.
 
Andere onderscheidende kenmerken zijn de Belt Loop (om te voorkomen dat je jas omhoog kruipt bij een val) hierdoor kan je hem gemakkelijk vast maken aan je motorjeans en Hoodie Holder; een kunststof houder waarin de capuchon vastgemaakt kan worden om te voorkomen dat deze gaat wapperen. Als je de look mooi vindt of als je na het parkeren een plaatselijke regenbui verwacht, is dit het perfecte alternatief voor het volledig afritsen van de capuchon.
 
Op de schouders en ellebogen zijn onze R.I.S.C. level 1 impactprotectors aanwezig. Een R.I.S.C. rugprotector is apart verkrijgbaar en kan eenvoudig in het daarvoor bestemde compartiment worden geplaatst. Zorg ervoor dat u de maattabel controleert voordat u een rugprotector aanschaft.
 

Motorkleding

Vragen? Wij staan voor je klaar!
0591 - 52 12 79

Specificaties

MerkMacna
SegmentSport Tour
SeizoenscollectieZomer
MateriaalSoftshell
GeslachtMan
Artikelnummer1653676XXL101
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Macna Atracor Motorjas
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.