Macna Orcano Motorjack

Product opties:

  • In 3 termijnen betalen -> 0-30-60 dagen
  • Zondag en Maandag gesloten
  • Gratis verzending vanaf €69,-
  • Familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring
iDEAL
In3
Mastercard
Visa
Afterpay

Omschrijving

Macna Orcano Zomer Motorjas | Motorhuis Bakker
 
Omschrijving:
 
De Macna Orcano is gemaakt voor de (sportieve) zomerrijder. Het design van deze motorjas is voornamelijk neutraal maar heeft toch wat weg van de sportievere motorjassen, waardoor hij een breed spectrum aan rijders aanspreekt. Mede door het gebruik van het slijtvaste en duurzame 600 poly textiel en de RISC protectie zorgt deze jas voor een veilige en vertrouwde rit. Door deze specificaties en de prijs is deze jas een perfecte instapper.

Materialen van de Macna Orcano
De Macna Orcano is gemaakt van Poly 600 textiel, een slijtvast textiel dat zeer goed bestand is tegen scheuren en wrijving. Hierdoor heb je bij val- en glijpartijen een lager risico op schade. Hiernaast is de jas voorzien van Grote Mesh panelen voor een constante toevoer van nieuwe lucht en afvoer van vochtige en warme lucht. Ook heeft de jas een Mesh binnenvoering met sterk vocht absorberende eigenschappen, waardoor de jas zelfs tijdens een lange rit droog en fris blijft.

Eigenschappen van de Macna Orcano
Macna heeft de jas ontworpen op veiligheid door het toevoegen van verschillende beschermende elementen. Zo heeft de jas RISC Level 1 CE gekeurde schouder- en elleboogbeschermers en is de jas voorbereid op RISC Level 1 CE gekeurde rug- en borstbeschermers. De Macna Orcano is voor extra zichtbaarheid ook uitgerust met een aantal gelamineerde reflecterende delen op de borst, rug en armen.
 
De Orcano is aanpasbaar op de onderarmen en zoom voor een betere pasvorm en beschikt over een Belt Loop waarmee de motorjas aan een riem van je motorbroek of bijvoorbeel aan je motorjeans kan worden bevestigd.
 

Motorkleding

Vragen? Wij staan voor je klaar!
0591 - 52 12 79

Specificaties

MerkMacna
SegmentUniverseel
SeizoenscollectieZomer
MateriaalTextiel
GeslachtMan
Artikelnummer1653607L813

Related products

43758021.jpg
-10%
Bekijken
Vanaf € 40,50 Normale prijs € 45,00
43757974.jpg
-10%
Bekijken
Vanaf € 31,45 Normale prijs € 34,94
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Macna Orcano Motorjack
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.