Alpinestars Stella Sektor V2 Tech Motorhoodie

Product opties:

  • In 3 termijnen betalen -> 0-30-60 dagen
  • Zondag en Maandag gesloten
  • Gratis verzending vanaf €69,-
  • Familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring

Omschrijving

Alpinestars Stella Sektor V2 Tech Motorhoodie | Motorhuis Bakker
 
Omschrijving:

De Stella Sektor V2 is zoals de naam al verklapt de tweede versie van deze speciaal ontwikkelde motorhoodie voor de stijlvolle stadse rijdster. Een heeft een waterafstotende behandeling ondergang en  beschikt over strategisch geplaatste aramidevezelversterkingen voor uitstekende slijtvastheid. Extra verstevigingen naast meerdere beschermers hebben geleid tot een categorie 2, A-klasse volledige CE-certificering.  Dit is dan ook de perfecte keus voor de vrouwelijke rijdster die op zoek is naar een stijlvolle motorhoodie welke de hoogste standaard van bescherming kan bieden. 
 
Materialen van de Alpinestars Stella Sektor V2 Tech Hoodie
De Stella Sektor V2 is voornamelijk gemaakt van een 3L Softshell met een windbreker laag welke zorgt voor hoge mate van rijderscomfort. Om voor meer slijtvastheid te zorgen zijn er aramide vezel verstevigingen aangebracht op de schouder en ellenbogen, hierdoor ben je verzekerd van meer bescherming en duurzaamheid. Ook is een elastische duim loop toegevoegd zodat de mouwen altijd de correcte positie aanhouden.
Er is gebruik gemaakt van stretch materiaal op de manchet en de onderzijde voor een optimale pasvorm.
 
Eigenschappen van de Alpinestars Stella Sektor V2 Tech Hoodie
Voorzien van Alpinestars Level 1 Nucleon Flex Plus beschermers op schouders en ellenbogen, welke uit te breiden zijn met apart te verkrijgen Nucleon level 1 borstbeschermers en Nucleon Level 1 en Nucleon Level 2 rugbeschermers, beschikt de Stella Sektor V2 over een categorie 2, A-klasse CE-certificering.
Een verwijderbare capuchon beschikt over een coulisse system waarbij het formaat makkelijk te stellen is voor de perfecte pasvorm. Deze beschikt over een drukknoop aan de achterzijde waardoor hij ook tijdens het rijden op een vaste positie blijft staan. 
Deze motorhoodie is speciaal ontworpen met oog op de vrouwelijke pasvorm. Hiernaast bieden reflecterende elementen voor betere zichtbaarheid van de drager en dus voor extra bescherming. Twee geritste handzakken, een waterproof documenten- en normale binnenzak, en 2 zakken in de binnenvoering bieden ruim voldoende opbergruimte zoals het een echte urban hoodie beaamt. 

Motorkleding

Vragen? Wij staan voor je klaar!
0591 - 52 12 79

Specificaties

MerkAlpinestars
SegmentSport Tour
SeizoenscollectieZomer
MateriaalTextiel
GeslachtVrouw
Artikelnummer421052010XXL

Related products

29134164.JPG
-10%
Bekijken
Vanaf € 71,96 Normale prijs € 79,95
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Alpinestars Stella Sektor V2 Tech Motorhoodie
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.