Motor verkopen of motor inruilen

Motor verkopen of motor inruilen

Ons unieke concept: je een motor inruilen op een auto of andersom, profiteer hiervan!

Een motor verkopen of een motor inruilen tegen een auto of een andere motor behoort tot de mogelijkheden van Motorhuis Bakker. Door onze nauwe samenwerking met Emile Bakker Auto’s, kun je profiteren van mooie deals. We bekijken wat voor jou de meest gunstige optie is. Bij een particuliere verkoop ontvang je vaak minder geld voor je motor, terwijl je er veel (na)werk van hebt om de motor te verkopen.

Motor verkopen

Je motor verkopen tegen contante betaling kan bij Motorhuis Bakker. De motor dient wel aan bepaalde voorwaarden te voldoen. Als je je motor wilt verkopen, stuur dan het contactformulier op deze pagina zo volledig mogelijk in. We gaan vervolgens de gegevens beoordelen. Bij interesse nemen we contact met je op Het is uiteraard ook altijd mogelijk om de verkoop van de motor in onze showroom te bespreken.

Voordelen motor verkopen aan Motorhuis Bakker

  • Je krijgt altijd een eerlijke prijs voor motor.
  • Geen administratieve rompslomp.
  • Geen risico’s die je wel hebt bij particuliere verkoop, zoals proefritten, onderhoud en garantie.

Motor inruilen

Heb je een motor maar wil je je motor inruilen tegen een auto of een andere motor? Geen probleem. Als een van de grootste motorzaken van Groningen en Drenthe beschikken we over een grote showroom met motoren van onder andere Honda, Kawasaki en Suzuki, zowel nieuw als occasions. In overleg is veel mogelijk. Ook als je je motor wilt inruilen tegen een auto ben je bij Motorhuis Bakker aan het juiste adres. Wij regelen voor jou de inruil van A tot Z!

Bekijk alvast online het aanbod aan motor en auto’s

Contactformulier motor verkopen of inruilen Voor het aanbieden van je motor dien je zo volledig mogelijk het onderstaand contactformulier in te vullen, zodat we de waarde van de motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. Mochten we interesse in je motor hebben, zullen we contact met je opnemen.

Formulier plaatsen ‘motor inruilen’