Voordelig je motor inruilen

Motor verkopen of motor inruilen

Motor inruilen

Ons unieke concept: je een motor inruilen op een auto of motor, profiteer hiervan!

Een motor verkopen of een motor inruilen tegen een auto of een andere motor behoort tot de mogelijkheden van Motorhuis Bakker. Door onze nauwe samenwerking met Emile Bakker Auto’s, kun je profiteren van mooie deals. We bekijken wat voor jou de gunstigste optie is. Bij een particuliere verkoop ontvang je vaak minder geld voor je motor, terwijl je er veel (na)werk van hebt om de motor te verkopen.

Motor inruilen

Heb je een motor, maar wil je je motor inruilen tegen een auto of een andere motor? Geen probleem. Als een van de grootste motorzaken van Groningen en Drenthe beschikken we over een grote showroom met motoren van onder andere Honda, Kawasaki en Suzuki, zowel nieuw als occasions. In overleg is veel mogelijk. Ook als je je motor wilt inruilen tegen een auto ben je bij Motorhuis Bakker aan het juiste adres. Wij regelen voor jou de inruil van A tot Z!

Bekijk alvast online het aanbod aan motor en auto’s

Voor het aanbieden van je motor dien je zo volledig mogelijk het onderstaand contactformulier in te vullen, zodat we de waarde van de motor zo goed mogelijk kunnen bepalen. Zodra wij je aanvraag hebben ontvangen, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging. Mochten we interesse in je motor hebben, zullen we contact met je opnemen.

Bekijk motoren!

Advies of meer informatie nodig?

Heb je nog vragen of wil je advies wat voor jou de beste optie is, neem dan contact met ons op. Uiteraard verwelkomen we je ook graag in onze showroom.