Osco

2 producten

43835593.jpg
-10%
Bekijken
Vanaf € 143,09 Normale prijs € 158,99
9855290.JPG
-10%
Bekijken
Speciale prijs € 7,15 Normale prijs € 7,95
per pagina

De OSCO (One Second Chain Oiler).

Het apparaat is geschikt voor alle typen motoren en kan onder elke hoek (van staand tot bijna liggend) op de motor worden gemonteerd.

De OSCO heeft de volgende voordelen:

  • Het apparaat geeft een vaste dosis smeerolie af van 2 cc. per keer. Dat is voldoende voor circa 350 km. De dosis kan naar wens worden veranderd.
  • Omdat doorlopend smeren niet aan de orde is, behoort de kans op een vette achterband voorgoed tot het verleden.
  • het systeem tapt geen ‘signalen’ af van de motor (vacuum van de carburateur), waardoor storingen kunnen ontstaan.
  • Gemiddeld moet een ketting om de 350 km worden gesmeerd. Rijstijl, weersomstandigheden en andere factoren kunnen de tijdsduur tussen twee smeerbeurten echter verkleinen of vergroten. Daarom bepaalt u zelf wanneer uw ketting aan een smeerbeurt toe is.

De montage

Met een klein beetje handigheid is de OSCO met de bijgeleverde montage-onderdelen in 20 minuten onder elke hoek op elke motor te monteren. Die tijd wordt ruimschoots terug verdiend als wordt bedacht dat het smeren van de ketting voortaan een kwestie is van minder dan een seconde!

 

De praktijk

Even terug naar stapvoets rijden en een simpele trek aan de dop van de OSCO zorgt ervoor dat de ketting de eerstkomende 350 kilometer (gemiddeld) in optimale conditie verkeert.
Per smeerbeurt wordt ca. 2 cl. smeerolie afgegeven. Dat betekent dat met een vol reservoir circa 7500 km kan worden gereden.
Ideaal voor lange ritten en vakanties.

 

Aanwinst voor de motor

In de Hi-Tech vormgegeven behuizing van geanodiseerd aluminium en stootvast kunststof gaat een vernuftig stuk techniek schuil, wat garant staat voor een hoge betrouwbaarheid, degelijkheid en duurzaamheid, ongeacht de omstandigheden.
En om niets aan het toeval over te laten zijn veel onderdelen gemaakt van RVS.

 

Ook qua vormgeving is de OSCO een waardevolle aanwinst voor de motor. Met name racers en motorrijders die houden van hoogwaardige technische produkten plaatsen het apparaat graag ‘in het zicht.’

 

De OSCO wordt geleverd met een duidelijke gebruiksaanwijzing en een groot aantal bevestigingsonderdelen. Incl. 100cc olie.