Macna Lance 2.0 Motorjas

Product opties:

  • In 3 termijnen betalen -> 0-30-60 dagen
  • Zondag en Maandag gesloten
  • Gratis verzending vanaf €69,-
  • Familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring

Omschrijving

Macna Lance 2.0 Leren Motorjas | Motorhuis Bakker

Omschrijving:

De Macna Lance 2.0 is de nieuwste casual en verbeterd leren motorjas met een uitneembare bodywarmer voor rijders in milde tot warme rijomstandigheden.
De Lance 2.0 is verder ontwikkeld ten opzichte van zijn voorganger. Hij is voorzien van een vaste voering van satijn en katoen en heeft een uitneembare bodywarmer voor het geval de temperatuur begint te veranderen. De buitenschaal is volledig gemaakt van rundleer voor een uitstekende slijtvastheid.

Eigenschappen van de Macna Lance 2.0:
 
Ventilatie creëer je eenvoudig over de gehele lengte van de jas met ons Summer Comfort System Lite. Open de hoofdrits en bevestig deze aan de tweede ritssluiting, zodat mesh-stof langs de hoofdrits zichtbaar wordt. De achterkant is voorzien van een luchtuitlaat om een ??voortdurende luchtstroom en verkoelend effect mogelijk te maken.
 
Om de casual look te behouden, hebben we op een zeer onopvallende manier reflectie verwerkt; onder de buitenschaal waar het leer geperforeerd is. Met onze nieuwe Quick Access Puller kunt u de binnenborstzak gemakkelijk openen, met of zonder handschoenen aan. Aan de achterkant is een Belt Loop aangebracht om te voorkomen dat de jas omhoog kruipt en je ook maakelijk kunt vastmaken om de broekriem van je motorjeans.
 
Op de schouders en ellebogen zijn onze R.I.S.C. level 1 impactprotectors aanwezig. R.I.S.C. rug- en borstbeschermers zijn apart verkrijgbaar en kunnen eenvoudig in het daarvoor bestemde compartiment worden geplaatst. Zorg ervoor dat u de maattabel controleert voordat u een rugbeschermer aanschaft.
 

Motorkleding

Vragen? Wij staan voor je klaar!
0591 - 52 12 79

Specificaties

MerkMacna
SegmentTour
SeizoenscollectieAll-season
MateriaalTextiel
GeslachtMan
Artikelnummer166759448101
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Macna Lance 2.0 Motorjas
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.