HJC RPHA-70 Coptic Motorhelm

Product Options:

  • Gratis verzending vanaf €69,-

Omschrijving

HJC RPHA-70 Coptic motorhelm
De HJC RPHA-70 Coptic integraalhelm is een nieuwkomer binnen de line-up van de Koreaanse helmfabrikant en opvolger van de gewaardeerde RPHA-ST allround motorhelm.
HJC RPHA-70 Coptic helmschaal en veiligheid
Voor de buitenschaal wordt het P.I.M. Plus materiaal – een combinatie van carbon en glasvezel – gebruikt. Het resultaat is een oersterke en vederlichte helm. Dankzij langdurige tests in de windtunnel is HJC erin geslaagd om een stille helm te ontwikkelen met stabiliteit ook op hoge snelheden. Een Dubbel D-kinbandsluiting houdt de helm op zijn plek. Bij een noodgeval kunnen eenvoudig de wangkussens worden verwijderd.
HJC RPHA-70 Coptic vizieren
Het standaard heldere vizier van de HJC RPHA-70 Coptic is voorzien van een kraswerende, anti-condens coating en Pinlock voorbereid. De Pinlock lens wordt meegeleverd en garandeert een helder zicht. Om dat heldere zicht ook bij laagstaande zon te kunnen garanderen heeft HJC de RPHA-70 Coptic uitgerust met een geïntegreerd zonnevizier waarvan de bediening is verbeterd.
HJC RPHA-70 Coptic ventilatie en binnenvoering
Om onder alle omstandigheden het hoofd koel te houden heeft HJC veel aandacht gestoken in de ventilatie van de RPHA-70 Coptic. Met diverse luchtinstromen zoals we deze ook van de RPHA-ST kennen is een ventilatieopening onder het kinstuk toegevoegd voor maximale ventilatie. In de binnenvoering is een luchtkanaal toegevoegd die warme lucht en vocht afvoeren via de uitstromen op de achterzijde. De Multicool binnenvoering heeft antibacteriële en vochtafvoerende eigenschappen.
Bekijk hieronder de video van de HJC RPHA 90 Coptic!
Wit:
https://youtu.be/aIHGx3pj7jY
Groen:
https://youtu.be/b1sfYwOlc2E

Klantenservice Helmen

Vragen? Wij staan voor je klaar!
0591 - 52 12 79

Specificaties

MerkHJC
OptiesZonnevizier, Pinlock, Dubbel D sluiting
Artikelnummer1351814XS182

Related products

28534639.JPG
-15%
Bekijken
Speciale prijs € 8,45 Normale prijs € 9,95
33815126.jpg
Bekijken
Vanaf € 44,95
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: HJC RPHA-70 Coptic Motorhelm
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.